Säljare av presentreklam samt profil- & arbetskläder!

Letar du efter ett inspirerande arbete med mycket eget ansvar? Tycker du om människor och vill jobba med sälj? Då är detta arbetet för dig!

Pirat Reklam AB är ett reklamföretag som funnits över 35 år i branschen. Vi har genom åren hjälpt företag, organisationer och föreningar med allt inom profilering; från försäljning och förädling av arbets- och profilkläder, presentreklam och exponeringsmaterial till tillverkning av skyltar och bildekorer, grafisk produktion och formgivning. Med bred kunskap i branschen, väl uppbyggt kontaktnät med leverantörer och mycket egenproduktion har vi genom åren levererat kvalitativa produkter till bra priser och snabba leveranstider. Vi sätter alltid kunden i första hand och jobbar för långvariga relationer.

Vi söker dig som:
- Gillar människor och går igång på kundmöten
- Har förmågan att lyssna av och känna in människor
- Tycker att sälj är riktigt roligt!
- Har en förståelse för ekonomi
- Klarar av att skapa struktur även i hektiska stunder

Tidigare erfarenhet inom branschen är meriterande, men vi sätter det främsta värdet i din personlighet och ditt engagemang. Du behöver ha ett B-körkort då jobbet innebär uppsökande sälj ute på plats hos kund.

Dina arbetsuppgifter:
Du kommer jobba främst med försäljning av arbets- och profilkläder samt presentreklam både till våra nya och befintliga kunder med allt vad detta innebär, från första samtal och möte till offert och avslutad order. Ditt jobb är att känna in kundens behov och jobba för att få en bra och långvarig relation med en återkommande nöjd kund.

Du kommer även att:
- Ansvara för egen säljplanering
- Jobba med marknadsföring och kampanjer
- Hålla dig uppdaterad på nyheter från branschen

Intresserad?
Välkommen med din ansökan snarast möjligt till jobb@piratreklam.se. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför bli tillsatt innan sista ansökningsdag passerat. För frågor om tjänsten ring Anneli Kastås 0155-453511.

Placeringsort: Nyköping
Anställning: Heltid, med start enligt överenskommelse. Våra öppettider är mån-tors 7-17 (lunch 12-13), fre 7-12.
Lön: Fast månadslön.
Sista ansökningsdag: 2019-03-09. Ansökningarna kommer att gås igenom löpande och tjänsten kan därför bli tillsatt innan sista ansökningsdag.